maanantai 8. huhtikuuta 2013

Arabiaa ja finlaysonia

Kävin tässä joku aika sitten kirppistelemässä ja vau mitä löysin!! Arabian Kerä-kukkaruukkuja 4kpl. 2 isoa ja 2 pientä. Täysin ehjiä ja aluslautaset mukana. Tykkään! Mikään multasormi tai viherpeukalo en ole mutta eiköhän niissä jotakin saada menestymään. Tuo Tamara Aladinin maljakko on myös kirpulta.

Myös Hillan huoneen lakanat tarttuivat mukaan. Meinasin käyttää kankaana ompeluksiin, mutta nämä olivat täysin virheettömässä kunnossa ja 2 kpl, joten en viitsinyt saksia. Sitten kun maltan hankkia lapsille nämä iki-ihanat finlaysonin elefanttipussilakanat niin katsotaan jos lähtis muihin tarkoituksiin tuo kangas. Toivottavasti sain linkin toimimaan, kun ei luonnosvaiheessa anna klikata tuota rimpsua.

www.finlayson.fi/tuote/60650-4547-04-06/Elefantti-pussilakanasetti?openGroup=1413#.UWKb_H2U_MI

Ompeluksia ei ole nyt ihan valmiina, joten ensi kertaan. Ellei näitä minun uusien balettitossujen kuminauhoja lasketa !!!! :)
Arabian sivuilla on muuten kätevä hakukone josta voi etsiä omien kaapissa olevien arabia-astioiden ikää ja suunnittelijaa.
arabia.kokoelma.fi/

2 kommenttia:

  1. Ihana Hilpuri <3 Ja isojen tyttöjen sängyn saanu omaan huoneeseen! Missäs pojat (tai toinen) nyt nukkuu??

    VastaaPoista
  2. Hyvä huomio! Ihan oikeesti tuossa nukkuu toistaiseksi Niila ja Hilla vielä pinniksessä. Siihen saakka kun vanhin saa uuden "isojen poikien" sängyn!

    VastaaPoista