keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Juhannusta!

Sadepäivän ratoksi ehdinkin hieman päivittää blogia! Ompeluharrastus on hetkeksi vaihtunut puutarhahommiksi :) pihaan istutimme sinikuusama-pensasaidan tuossa taannoin sekä muutaman marjapensaan lisää. Eilen haimme kärryllisen multaa ja 30 unkarinsyreenin taimea, niitä seuraavaksi istuttamaan. Viimesyksyinen kukkasipulien istutus taisi jäädä kokeiluksi, en tuosta kukkapenkkiasiasta oikeen innostunut. Varsinkin kun viikossa oli jo tulppaanit ynnä muut nuupahtanu..

Kirppiksellä kyllä olen ehtinyt epäsäännöllisesti käymään ja tekemään löytöjä. Tässä esim nuo arabian syvät lautaset osuivat heti silmään, sillä niistä tulee lapsuus mieleen. Meillä taitaa muutama olla mökillä noita muutama. Pienet vihreät ovat kahvilautasia keräämääni vanhaan sarjaan. Ja alla oleva liina on myös retrolöytö joka sopii pyöreään puutarhapöytään!

Kävin parhaan ystäväni kotitalossa jokin aika sitten ja sain penkoa suurta kangasvarastoa. Ihan kuin karkkikaupassa olisi ollut :) mukaan tarttui kankaita ja resoreita! Kun vain ehtisi ompelemaan!!!
Tähän vielä liitän hauskan koriste-esineen joka tarttui kirpulta mukaan, vanhanaikainen puhelin, joka nököttää nyt eteisen lipaston päällä!

Hyvää juhannusta kaikille! Meille tulee tänään juhannusvieraita, lapset aivan innoissaan! Ja huomenna tietysti sitten  wasalandiaan serkkulapsosten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti